Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής


Αποστολές στην Ελλάδα


Τα μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας , τα προϊόντα θα σας αποσταλούν άμεσα μέσω του συνεργαζόμενου δικτύου της ACS.

Ο υπολογιζόμενος χρόνος παράδοσης είναι 1 με 2 εργάσιμες μέρες. (Εξαιρούνται παραγγελίες που αφορούν χειροποίητα προιοντα και η παράδοσή τους μπορεί να είναι μέχρι και 4 εργάσιμες ημέρες)

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου η οποία περιλαμβάνει δύο κουτιά, ένα εξωτερικό και ένα εσωτερικό.Παρακολούθηση Αποστολής


Για να παρακολουθήσετε και να δείτε σε ποιό στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας, επιλέξτε τον σύνδεσμο στο e-mail επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας, και θα μεταφερθείτε στην σελίδα της ACS. Εισάγετε τον αριθμό φορτωτικής (Voucher Number) για να παρακολουθήσετε την πορεία του πακέτου σας.

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί.


Αποστολές εκτός Ελλάδος


Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 70€!

Μόλις λάβουμε την παραγγελία, τα προϊόντα θα σας αποσταλούν άμεσα μέσω του δικτύου της DHL.

Ο υπολογιζόμενος χρόνος παράδοσης είναι:
έως 3-5 εργάσιμες μέρες για αποστολές εντός Ευρώπης
έως 6-12 μέρες για τις υπόλοιπες διεθνείς αποστολές

Δασμοί και Φόροι

Ενδέχεται να χρεωθείτε με δασμούς και φόρους για κάτι που αγοράσατε. Επειδή τα προϊόντα που αγοράσατε δεν προέρχονται από την χώρα που βρίσκεστε, υπόκεινται σε τελωνειακό δασμό, ο οποίος είναι ένας δασμός ή φόρος που επιβάλεται σε αγαθά όταν μεταφέρονται μεταξυ διεθνών συνόρων. Η Kostis Jewellery δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν χρεώσεις δασμών και φόρων. Στην περίπτωση που τα αγαθά κρατηθούν στο τελωνείο, θα χρειαστεί πληρωμή των τελών αυτών για να απελευθερωθεί η παραγγελία σας.


Παρακολούθηση Αποστολής


Για να παρακολουθήσετε και να δείτε το στάδιο της παραγγελίας σας, επιλέξτε τον σύνδεσμο στο e-mail επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας, και θα μεταφερθείτε στην σελίδα της DHL. Εισάγετε τον αριθμό φορτωτικής για να παρακολουθήσετε την πορεία του πακέτου σας.

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί.

Loading...