Τα κοσμήματα από πραγματικό ασήμι είναι πανέμορφα.

Με την απαλή και κομψή λάμψη του, αυτό το πολύτιμο μέταλλο είναι πολύ δημοφιλές εξαιτίας της ευελιξίας και της ποιότητάς του.

Παρ’ όλα αυτά το ασήμι έχει διαφορετικές ποιότητες και τα κοσμήματα χαμηλότερου βαθμού μπορεί συχνά να απογοητεύσουν.

Το ασήμι 925 είναι ένα έξοχης ποιότητας ασήμι και μία από τις καλύτερες αγορές όσον αφορά τα κοσμήματα καθώς θα κρατήσει για πάντα.

Το ασήμι 925 είναι ένας όρος που σημαίνει ότι κάτι αποτελείται από ασήμι κατά 92.5% και ότι το υπόλοιπο τμήμα του μετάλλου αποτελείται από χαλκό. Το ασήμι 925 διαφέρει από το αγνό ασήμι το οποίο αποτελείται από λίγο μεγαλύτερο ποσοστό του μετάλλου ,δηλαδή κατά 99% .Όσον αφορά τα κοσμήματα το ασήμι 925 είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε- καθώς το αγνό ασήμι χωρίς προσμίξεις είναι πολύ απαλό για να μπορέσει να κοπεί αλλά και να διαρκέσει και έτσι η προσθήκη του χαλκού βοηθά τα κοσμηματοπωλεία. Τα καλύτερα κοσμηματοπωλεία , που παράγουν κομμάτια με τα πιο εκκεντρικά και περίτεχνα σχέδια , δουλεύουν με ασήμι 925.Το αγνό ασήμι 925 είναι πολύτιμο και έχει μεγάλη διάρκεια-προσέξτε τις διάφορες απομιμήσεις οι οποίες είναι μόνο επιχρυσωμένες, καθώς αξίζουν πολύ λιγότερο και δεν θα έχουν διάρκεια και αντοχή στο χρόνο. Μπορείτε να αναγνωρίσετε το ασήμι 925 μυρίζοντας το. Το πραγματικό ασήμι 925 δεν αναδίδει καμία μυρωδιά- εάν έχει κάποια μυρωδιά , τότε υπάρχει σε αυτό μεγαλύτερη ποσότητα χαλκού και δεν είναι αυθεντικό. Το ασήμι 925 είναι το πιο λαμπερό από όλα τα μέταλλα και δημιουργεί εντυπωσιακά κοσμήματα, από σκουλαρίκια μέχρι βραχιόλια.

Το ασήμι 925 είναι η πρώτη επιλογή για εκείνους που αγαπούν τα ασημένια κοσμήματα, καθώς αυτά έχουν διάρκεια, είναι αισθησιακά, όμορφα και επίσης είναι το μέταλλο που προτιμούν τα κοσμηματοπωλεία για να δημιουργούν τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια.