Η έμπνευση για μία συλλογή κοσμημάτων, μπορεί να προέρχεται από οτιδήποτε, από ένα χειμερινό τοπίο, μέχρι την ζεστασιά της φλόγας ενός κεριού. Δουλεύοντας με το ασήμι 925 και τους πολύτιμους λίθους όπως το κοράλλι και το οπάλιο, ο Κωστής δημιούργησε μία συλλογή που έχει μία ιδιαίτερη προέλευση.

Κοράλλι – Δείτε εδώ τη Συλλογή.

Τα κόκκινα κομμάτια από κοράλλι είναι εμπνευσμένα από την πόλη της Κνωσού, μία όμορφη, κομψή και Αρχαία Ελληνική μητρόπολη η οποία είναι γνωστή ως η αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης.Η περίτεχνη αρχιτεκτονική και οι συναρπαστικές τοιχογραφίες-έχουν καθορίσει αυτή την κομψή, εντυπωσιακή τοποθεσία δίνοντας έμπνευση για τη δημιουργία κοσμημάτων με βάση το κοράλλι τα οποία είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ και πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Οπάλ – Δείτε εδώ τη Συλλογή.

Tο λαμπερό, φωτεινό μπλε χρώμα του οπαλίου είναι εμπνευσμένο φυσικά από τα κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά της εκπληκτικής Σαντορίνης. Μία περιοχή όπου κυριαρχεί ο μύθος και ο θρύλος, τα υπέροχα τοπία ενέπνευσαν τα περιδέραια από οπάλιο και τα ασημένια 925 σκουλαρίκια με οπάλιο τα οποία έχουν την ζεστασιά των Ελληνικών νησιών και την λάμψη της γης των θεών.

Ελληνικά Σύμβολα – Δείτε εδώ τη Συλλογή.

Τοποθετημένο νότια-νοτιοανατολικά της Αθήνας, στο νοτιότερο άκρο της χερσονήσου της Αττικής στην Ελλάδα, το Σούνιο περιβάλλεται από μύθους και θρύλους των αρχαίων Ελλήνων, δίνοντας έμπνευση για τα ασημένια μας κοσμήματα με τα Ελληνικά σύμβολα. Από τον κύκλο της ζωής, μέχρι τον Μαίανδρο, το Σούνιο έχει αποτελέσει την έμπνευση για όλα τα σύμβολα.

Mαρκασίτης – Δείτε εδώ τη Συλλογή.

Ο αστραφτερός μαρκασίτης έχει μία vintage, ποιοτική αίσθηση , που το μετατρέπει σε ένα ιδιαίτερο απόκτημα. Τα κοσμήματά μας με το μαρκασίτη είναι εμπνευσμένα, από το νησί της Ρόδου, την πόλη των Ιπποτών, που κάποτε υπήρξε η βάση ενός από τα επτά Θαύματα του αρχαίου κόσμου.

Φύλλο Ελιάς – Δείτε εδώ τη Συλλογή.

Η Θεά Αθηνά έδωσε το ελαιόδεντρο στους Αθηναίους σαν δώρο, αλλά στην πραγματικότητα στην Κρήτη θα βρείτε πολύ περισσότερα από αυτά τα ιερά δέντρα. Το ιερό δέντρο το οποίο είναι άφθονο στην Κρήτη, είναι εκείνο το οποίο ενέπνευσε την γραμμή μας για τα πανέμορφα επιχρυσωμένα κομμάτια. Η έμπνευση προήλθε από την ομορφιά του σχήματος του φύλλου του και την κίνηση που αυτό αποκτά με το φύσημα του αέρα.