Διανύουμε ήδη τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και τα summer trends έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους από νωρίς! Ποια είναι όμως αυτά; Πάμε να τα γνωρίσουμε και να δούμε πως μπορούμε να τα υιοθετήσουμε!

Layering Style

To layering δεν είναι κάποια καινούρια τάση αλλά έχει αγαπηθεί τόσο, που όπως φαίνεται θα τιμηθεί και αυτό το καλοκαίρι! Διπλά κολιέ ή δύο διαφορετικά, το ένα λίγο πιο μακρύ και το άλλο πιο κοντό, είναι αρκετά ώστε να το υιοθετήσετε!

Τα κοσμήματα για το layering style της φωτογραφίας:

Mix & Match

Αυτό το καλοκαίρι δεν πρέπει να φοβηθείς να βάλεις πολλά κοσμήματα μαζί. Πολλά και διαφορετικά κολιέ συνδυασμένα με σκουλαρίκια, πολλά βραχιόλια και δαχτυλίδια, είναι το απόλυτο trend!

Αντιγράψτε το look:

Summer Details

Οι μικρές πινελιές με άρωμα καλοκαιριού θα κάνουν τη διαφορά στην εμφάνισή σου! Κολιέ με κοχύλια, αστερίες και άλλα στοιχεία εμπνευσμένα από το καλοκαίρι είναι το τελευταίο must!

Βρες το κολιέ της φωτογραφίας εδώ:

Κολιέ με κοχύλια: https://www.kostisjewellery.com/asimenio-kolie-me-duo-koxulia-diaforetikou-sximatos-epixruswmeno.html

All-time Classic Gold

Τα ασημένια επιχρυσωμένα κοσμήματα, είναι παντός καιρού και εποχής και με τον κατάλληλο στιλιστικό συνδυασμό, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό!

Αντίγραψε το look:

Blue – The color of Greek Summer

Καλοκαίρι και μπλε χρώμα, πάνε μαζί! Αν λατρεύεις τα κοσμήματα με ματάκια, είσαι τυχερή! Αυτό το καλοκαίρι είναι το απόλυτο must σε κολιέ, βραχιόλια αλλά και δαχτυλίδια!

Τα κοσμήματα της φωτογραφίας:

The Ring Lover

Όσο περισσότερα δαχτυλίδια, τόσο το καλύτερο! Αυτό είναι το trend του καλοκαιριού για αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τις προτάσεις μας: