Κάθε χρόνο, τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, οι μαμάδες  έχουν την τιμητική τους! Η Γιορτή της Μητέρας γιορτάζεται παγκοσμίως και είναι η ιδανική αφορμή για να δώσουμε ένα παραπάνω φιλί και μία ακόμα αγκαλιά στον άνθρωπο που μας έφερε στη ζωή.

Τι θα λέγατε λοιπόν με αφορμή αυτήν την ημέρα, να κάνετε στη μητέρα σας, στη μαμά φίλη σας ή ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό, ένα ιδιαίτερο δώρο που θα σας κάνει να αισθανθείτε μοναδική;

Δείτε τη συλλογή «για τη μαμά» και επιλέξτε το ιδανικό!

Η συναισθηματική

Η αλήθεια είναι ότι λίγο πολύ, όλες οι μαμάδες είναι συναισθηματικές. Υπάρχουν όμως και αυτές που είναι ρομαντικές, όχι μόνο λόγω της μητρότητας, αλλά και λόγω του χαρακτήρα τους. Για αυτές τις μανούλες, που το δάκρυ κυλάει λίγο πιο εύκολα από ότι συνήθως, εμείς προτείνουμε τα παρακάτω κοσμήματα που σίγουρα θα τις συγκινήσουν!

  

Η ροκ

Υπάρχουν όμως και μαμάδες οι οποίες είναι λίγο πιο alternative και ροκ! Εάν και η μαμά στην οποία θέλετε να κάνετε ένα δώρο, ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, έχουμε για εσάς τα ιδανικά κοσμήματα που θα λατρέψει!

  

Η minimal

Για αυτού του τύπου τις μαμάδες, τα ιδανικά κοσμήματα είναι μικρά, διακριτικά, συνήθως με ίσιες γραμμές, για να μπορούν να τα φοράνε κάθε μέρα. Τι λέτε λοιπόν για ένα κολιέ ή ένα βραχιόλι μαμά σαν τα παρακάτω;

  

Η αστεία

Και επειδή η ζωή πάνω από όλα θέλει χαμόγελο και αισιοδοξία, για τις μαμάδες που το πιστεύουν και το ακολουθούν αυτό ακράδαντα, το ιδανικό δώρο, είναι αστείο, γλυκό και δεν είναι άλλο παρά ένα κολιέ με πατουσάκια σε ασημένιο, ασημένιο επιχρυσωμένο και ασημένιο επιχρυσωμένο με ροζ χρυσό σχέδιο!

  

Επιλέξτε το ιδανικό δώρο από τη συλλογή «για τη μαμά» και επωφεληθείτε με την έκπτωση 20% σε οποιοδήποτε άλλο κόσμημα!

Και μην ξεχνάτε! Αγοράζοντας ένα κόσμημα «για τη μαμά» προσφέρεις 1 στην Κιβωτό του Κόσμου!