Τα σκουλαρίκια είναι ένα αγαπημένο κόσμημα για πολλές γυναίκες. Κρεμαστά, καρφωτά, διακριτικά ή πιο εκκεντρικά, όποια και αν σας αρέσουν, σας συνοδεύουν όλες τις ώρες στις πρωινές, καθημερινές αλλά και στις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις σας.

Πόσο καλά όμως γνωρίζετε τις τάσεις τους; Η τελευταία λέξη της μόδας είναι τα λεγόμενα Ear-Jackets και τα Climbers. Τα δύο αυτά διαφορετικά στυλ σκουλαρικιών έχουν ξεχωρίσει για το ιδιαίτερο design τους και έχουν γίνει τα αγαπημένα μας!

Ear-Jackets

  

Η ιδιαιτερότητα των ear-jackets είναι ότι ένα σκουλαρίκι χωρίζεται σε δύο κομμάτια. Το ένα κομμάτι μπαίνει στη βασική τρύπα του αυτιού και το άλλο φοριέται πίσω από το λοβό και κουμπώνει στο κομμάτι του σκουλαρικιού που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος.

Το κομμάτι αυτό που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του αυτιού, «αγκαλιάζει» το πίσω & κάτω μέρος του αυτιού, εξού και η ονομασία του!

Ασφαλώς το κομμάτι που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, μπορεί να φορεθεί και μόνο του!

Climbers

  

Κομψά και εντυπωσιακά, τα σκουλαρίκια climbers είναι πλέον αγαπημένο fashion trend του γυναικείου φύλου! Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια ονομάζονται climbers λόγω του ότι το σκουλαρίκι μπαίνει στη βασική τρύπα του αυτιού και «σκαρφαλώνει» κατά μήκος του, προσδίδοντας έτσι στην καθημερινή σας εμφάνιση το κάτι παραπάνω!

Τα διαθέσιμα σχέδια είναι πολλά, δε μένει παρά να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει!