Η ιστορία τους ξεκινάει πολλές χιλιάδες χρόνια πριν, τότε που ένα δαχτυλίδι θεωρούνταν ένδειξη πλούτου ή κατοχής κάποιου βασιλικού τίτλου και απεικόνιζε το οικόσημο της κάθε οικογένειας.

Σήμερα τα δαχτυλίδια chevalier έχουν εκσυγχρονιστεί και έχουν γίνει αγαπημένο αξεσουάρ για πολλές γυναίκες. Αν και είναι στη μόδα τουλάχιστον 5 χρόνια τώρα, όσες λατρεύουν τις στιλάτες εμφανίσεις δε λένε να τα αποχωριστούν!

 Το στυλ και το σχέδιο διαφέρει από δαχτυλίδι σε δαχτυλίδι και πλέον οι επιλογές για το κόσμημα που θα κοσμήσει το μικρό δάχτυλο του χεριού σας είναι ουκ ολίγες!

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα βασικά σχέδια που θα βρείτε στις συλλογές μας για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει!

Τα κλασικά:

  

Τα Γεωμετρικά:

  

Τα διακριτικά:

  

Δείτε όλα τα δαχτυλίδια chevalier μας εδώ: https://www.kostisjewellery.com/chevalier-rings

Πώς θα βρείτε το ιδανικό μέγεθος για το δάχτυλό σας;

Τα δαχτυλίδια chevalier, είτε είναι one size οπότε το προσαρμόζετε εσείς στο δάχτυλό σας, είτε έχουν συγκεκριμένα νούμερα τα οποία κυμαίνονται μεταξύ 46 και 52. Για να βρείτε το νούμερό σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα!

Βήμα 1ο: Κόψτε μια μικρή λωρίδα χαρτιού ή κλωστής.

Βήμα 2ο: Τυλίξτε την γύρω από το δάχτυλο που θέλετε να μετρήσετε στο σημείο που θα έχετε το δαχτυλίδι. Προσέξτε όμως να μην είναι σφιχτή.

Βήμα 3ο: Μαρκάρετε το σημείο που το χαρτί ή η κλωστή ολοκληρώνει μια περιστροφή γύρω από το δάχτυλό σας.

Βήμα 4ο: Μετρήστε το μάκρος του χαρτιού ή της κλωστής με τον χάρακα. Το μάκρος αντιστοιχεί στην εσωτερική περιφέρεια του δαχτυλιδιού. Έτσι μπορείτε να ανατρέξετε στον παρακάτω πίνακα και να δείτε το ακριβές μέγεθος που πρέπει να επιλέξετε στο προϊόν που επιθυμείτε να αγοράσετε.